luni, 4 iulie 2011

BOMBOANE DE CIOCOLATĂ ȘI COCOS

Bombonelele astea le-am facut de Revelion, insa abia acum reusesc sa le postez.

Sunt atat de bune incat nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a le face.

Pe cat de repede se fac, pe atat de repede se mananca.


bomboane cu ciocolataa


Ne trebuie:

300 g biscuiti

150 g nuca macinata

150 g unt (la temp camerei)

3 lg finetti

50 g ciocolata topita

Cum se fac:

Se macina fin biscuitii si se amesteca bine toate ingredientele pana se obtine o

pasta omogena care se da pt 10-15 minute la rece sa se intareasca putin untul si ciocolata.

Se fac bilute care se dau prin nuca macinata, nuca de cocos, zahar tos, la alegere...

Se pot umple cu visine din visinata sau stafide inmuiate in cognac.

Eu le-am dat si prin bombonele de ciocolata pt decor.

Se dau la rece.

bomboane cu ciocolata 2

Se mai pot face si din resturi de blat de tort intarit, cozonac mai vechi, sau un amestec

de fursecuri, biscuiti, cozonac, pandispan.

Este o modalitate de a folosi resturi pe care altfel poate le aruncati.

Sunt foarte foarte bune.

bomboane cu ciocolata 1

Un comentariu: